Nominerad till Årets fan
KategorierFotboll

Nominerad till ”Årets fan”

Om det har undgått någon så är Stolt och trogen blå eller rättare sagt Kennet ”Nille” Nilsson nominerad till Unibets utmärkelse ”Årets fan”. Syftet med utmärkelsen är att hylla alla fans som står upp för sitt lag i såväl framgång som i motgång på ett schyst sätt.

Under oktober presenteras finalisterna och i november vinnaren. I juryn som utser finalister och vinnare ingår bland annat Glenn Hysén och Alexander ”The Mauler” Gustafsson.

Nomineringen av mig, Kennet ”Nille” Nilsson har uppmärksammats i tidningar och på internet. För att nämna några publiceringar; Trelleborgs Allehanda (PDF), Trelleborgs FFs hemsida, Lokaltidningen Svedala (PDF) och 1926Bloggen samt kommande vecka kommer även Svedala kommun att uppmärksamma det.

”Jag är oerhört glad och hedrad att vara nominerad till ”Årets fan”. När Unibet ringde mig för att meddela att jag är nominerad så blev jag såklart chockad. Frågan jag direkt ställde mig var, vem har anmält mig till detta? Denna gåta är fortfarande obesvarad, men till den personen vill jag säga – STORT TACK!
Jag är överväldigad över responsen kring min nominering. Hade aldrig väntat mig denna uppmärksamhet. Självfallet är det kul och jag är väldigt tacksam. Det är inte av min natur att uppmärksammas och vara i rampljuset. Jag gillar att verka men inte synas. Dessutom är jag väldigt ödmjuk och har svårt att ta beröm.
Redan förra säsongen när Trelleborgs FF tog Stolt och trogen blå under sina vingar var det ett erkännande för mig att jag gjort något bra. Att bara vara nominerad till ”Årets fan” är ännu ett erkännande.
Trelleborgs FF har sedan barnsben varit klubben närmast hjärtat och så kommer det alltid att vara. Under mer än 20 år har jag följt klubben slaviskt och det har varit en berg- och dalbana. Jag har och kommer alltid att stå upp för Trelleborgs FF oavsett serie, i framgång som i motgång.
Avslutningsvis vill jag hylla andra som också bidrar med sitt engagemang för klubben. Tänker främst på Jacob Cronhag och Björn Sandberg som uppdaterar Trelleborgs FFs hemsida och supportklubben True Blues som reser land och rike runt. Ni behövs och ni gör skillnad!”

Hemmamatchen mot Oskarshamn AIK (11 oktober) blir den 130:de seriematchen i rad (hemma och borta) som Stolt och trogen blå rapporterar på Twitter och detta kommer att uppmärksammas här på bloggen på matchdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *