KategorierAllmänt

Blogga eller inte blogga?

Blogga eller inte blogga? Det har jag funderat över under en längre tid. Med tanke på att jag skriver detta inlägg är svaret tämligen givet, eller hur? Detta inlägg bryter nästan tre års tystnad. Det är sjukt att det är tre år sedan jag skrev något i detta formatet sist.

Det är sisådär 12-13 år sedan som jag bloggade för första gång. Med andra ord var jag med när blogga var som mest trendigt, hippt och nytt. Även om bloggandet inte är dött, så har det dippat rejält. Bland annat har sociala medier som Instagram och Tiktok tagit över fullständigt. Det är till och med så att Facebook har svårt att hävda sig.

Tanken är att denna blogg ska vara min kanal att ventilera saker och ting. Sedan vad det än mån vara, det återstår att se. Överlag har jag mycket som jag vill ha sagt. Det kan handla om föräldraskap, psykisk ohälsa, träning, hälsa eller kost. Allt som jag kommer att skriva om är baserat på egen erfarenhet, upplevelser och händelser som präglat mitt liv eller är viktigt att lyfta.

Jag kommer att blanda högt och lågt, allvar och skoj. Jag är trots allt en person med mycket åsikter och kommer att tycka till om det mesta som påverkar mig på ett eller annat sätt, eller oss i största allmänhet. Dessutom har jag historier från mitt liv som jag vill dela med mig utav. Det kan kanske hjälpa någon eller väcka debatt. Vem vet?!

I samband med att denna blogg nu nylanseras, så blir tre bloggar en och samma. Tro det eller ej, så har jag faktiskt haft tre bloggar. Galet. En fotbollsblogg om Trelleborgs FF, en blogg om löpning och denna personliga blogg. Nu har fotbolls- och löpbloggen gått i graven men denna lever vidare och ska så göra. Det bästa från alla tre bloggar är från och med nu samlat här.

Välkommen till nya Alias Nille!