Egenutvecklad lösenordgenerator

I dagens digitala samhälle är det viktigt med säkra lösenord. Du kan inte använda ditt namn baklänges eller barnens namn som lösenord. Du måste helt enkelt ha ett säkrare lösenord med både stora och små bokstäver, siffror och helst också ett specialtecken. Längden på lösenordet är också viktigt, helst 12 tecken.

För att förenkla processen med att skapa säkra lösenord så utveckla jag, Lösenordsgeneratorn. Det är en enkel lösenordsgenerator utan ”lull-lull”. Trots enkelheten bjussar den inte på säkerheten för lösenorden. Du har självklart också ett eget ansvar. Genererar du lösenord som är fyra tecken så är säkerheten låg.

Med min lösenordsgenerator kan du generera hundra lösenord åt gången med maxlängden 32 tecken per lösenord. Det finns också möjlighet att exportera genererade lösenord till CSV- eller PDF-fil. Webbplatsen är såklart bygg med responsiv design.

Säkra dina inloggningar med säkra lösenord och om du tycker lösenorden är svåra att komma ihåg spara dem på ett säkert ställe, t ex i en lösenordshanterare. Det finns som app så har du alltid dina lösenord med dig.

Detta är bara ett litet projekt. Jag har redan påbörjat ett nytt projekt som är betydligt mer omfattande och inriktning mot tv.