Bli rik på betting – går det?

Alla som känner mig väl vet att jag har en stor passion för betting. Redan i den tidiga tonåren började jag med betting, innan det infördes åldersgräns för spel.

Det är alltså över 20 år sedan jag började med betting och mycket har hänt sedan dess. Bettingen har flyttat från spelbutiken till Internet, och har gjort det mer lättillgänglig. Spelvarianterna är fler än någonsin och det går att spela på allt, inte bara sport och idrott.

Många tror nog att betting är vägen till lättförtjänta pengar. Det vill säga att det går att bli rik på betting. Självklart går det att bli rik på betting men det handlar till större delen om tur. Det går att analysera och vända ut och in på allt, men i det stora hela kan en given favorit i ett spel förlora.

Jag har inte blivit rik på betting trots över 20 års spelande men däremot har jag vunnit en hel del genom åren. Men till vardags är det mindre summor som täcker mitt spelande och lite till. Det vill säga att jag kan plocka ut en summa pengar varje månad från mitt spelkonto. Ibland en mindre summa, ibland en större summa. Det är helt beroende på hur månaden har gått. Bettingen för mig ger spänning men även en liten sidoinkomst.

Om du vill veta mer om betting i största allmänhet och kanske få ett och annat tips? Då kan jag rekommendera en riktigt bra podcast om betting från 1X2.se. Den ger bra kännedom om betting men även ovärderliga tips och råd. Den passar så väl nybörjaren som experten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *