Att välj rätt spelbolag för betting

Att välj rätt spelbolag för betting

Det finns en uppsjö med spelbolag på Internet. Det är rena djungeln att hitta rätt spelbolag som passar just dig och dina krav. Många av spelbolagen har lockande erbjudanden och ibland kan de vara så fördelaktiga att man väljer utan någon som helst substans bakom.

Oftast matchar spelbolagen din första insättning med 100 % och upp till ett visst maxbelopp. Detta kan vara otroligt lockande att få sin första insättning dubblad. Att kunna spela för mer pengar än vad man kanske hade tänkt. Detta kan göra att spelare vågar ta större risker med sitt spelande och således kan förlora allt tämligen omgående. Något som man kanske inte hade gjort om det bara hade handlat om sina egna surt förvärvade pengar.

Det man bör veta är att det kommer krav gällande den dubblade insättningen. Den del som spelbolagen ger dig är inte din från början. De ger alltså inte bort pengarna gratis till dig utan att få något i gengäld. För att göra ”gratispengarna” från den dubblade insättningen till dina pengar måste man omsätta dem ett stort antal gånger. Antalet gånger är väldigt olika från spelbolag till spelbolag. Var därför uppmärksam på detta innan du lockas in i någon falsk förhoppning.

Jag är en van spelare som förespråkar spelbolag med egen app. Det förenklar bettingen en hel del. Oftast har apparna snabbinloggning och möjlighet att få notiser för sina lagda spel. Detta är inte möjligt om spelbolaget bara har simpel webbplats. Allt blir alltså så mycket enklare och lättillgängligare med en app.

Utbudet av spel är något som är viktigt, kanske viktigast. Det ska gå att spela på allt och oavsett division. Betting på fotboll i division 7 kanske inte är så tilltalande, men jag anser att minst division 3 i Sverige borde man kunna spela på. Nu tog jag bara fotboll som exempel för jag spelar mest på det, men det kan handla om i vilken sport som helst.

Innan du lockas av något erbjudande från ett spelbolag gör en liten research först. Läs först och främst det finstilta om det aktuella erbjudandet. Kontrollera spelbolagets utbud av spel. Och om det är viktigt för dig som det är för mig att spelbolaget har app, kontrollera då även detta innan. Sedan är det bara att ställa sig frågan, kommer detta spelbolaget att passa mig och mitt spelande?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *